DOGMA'S ZIJN ER OM TE GELOVEN.


KOSMOSOFIE IS ER

VOOR WIE WENST TE BEGRIJPEN

AQUA-LIBRIUM

Uitgeverij voor KosmosofieVISIE


Samenwerken met een ziener opent de ogen voor wie dat wil.


Aqua-librium uitgeverij verheugt zich op het uitgeven van de boeken geschreven door Hansananda. Het meewerken aan het verspreiden van wijsheid op aarde heeft dan ook onze volle interesse. De wereld mag naar een hoger bewustzijn evolueren waarbij de nadruk ligt op vredevol zijn in plaats van schijnbaar goede redenen te blijven hanteren om te oordelen.


We werken graag mee aan het delen in waar begrip, en zetten onze handen en hart achter dit bevoorrechte werk. Niet iedereen ziet de kans om met het licht te mogen samenwerken en een lichte visie mee te helpen verspreiden in een wereld die daar volgens de lichtwereld aan toe is.


Althans wie zich geroepen voelt om deze mooie boeken te lezen en te gaan werken met de Atman Buddhi Concentration- instrumenten, die mag ze ook kunnen vinden toch?


Het kan toch niet zijn dat men het steeds maar weer goed blijft vinden om oorlogen heilig te verklaren om welke reden dan ook. De lichtwereld is er voor wie zich wenst te bekeren tot innerlijke vrede, voor wie niet schuw is van een ruime en begripsvolle visie.


Het kan toch niet verkeerd zijn om veel te begrijpen?

Het kan toch niet verkeerd zijn om wijs te worden?

Het kan toch niet verkeerd zijn om je hart open te stellen voor de lichtwereld, die iedereen met een engelengeduld wacht?


Wij wachten geduldig op de vele lezers die deze serie met een open hart en een open geest wensen te lezen. Onze boeken liggen klaar.